el Nuero napisał(a):

Wolfy, jesteś na miejscu więc mnie uświadom. Dwa pytania.
1) Czy wobec nowej kontuzji Dawidowskiego jest szansa rozwiązania jego kontraktu - skoro szybciej skończy się kontrakt niż teraz zawodnik wróci do zdrowia? Wiem, że wcześniej PZPN nie zgodziło się z argumentami Wisły, ale skoro kontuzja "wróciła"...
|
Nie. Sezon się skończy zanim w ogóle się tym zajmą, potem kontrakt Dawidowskiego dobiega końca.
el Nuero napisał(a):

2) Jaka jest sytuacja z Niedzielanem? Wiem, że wcześniej miał jakąś niewielką kontuzję, ale to już chyba przeszłość. W tej chwili, skoro:
- nie wiadomo kiedy Brożek wróci do gry;
- Niedzielan "raczej" nie ma połamanych nóg;
- klub i tak mu płaci, i to nie drobne grosze;
- potrzebujemy napastnika, a nawet dwóch żeby miał kto strzelać;
- Beto póki co nie gra jak Morientes czy Eto'o 
- Boguski jest bez formy, a Małecki też nie bardzo;
- "Wtorek" sam wspominał, że chciałby się wreszcie przełamać, bo nie będzie nikogo męczył swą obecnością pod Wawelem;
KAŻDY ofensywny zawodnik w Wisełce jest więc na wagę złota. Czy Niedzielan nadaje się w tej chwili do gry, czy też jest w jeszcze gorszej formie niż ci którzy wystąpili wczoraj w Bełchatowie? Jeśli wiesz coś wolfy, podziel się newsami. No i jeśli jest coś nowego o Brożku... Jak to USG?
|
Skoro przegrał rywalizację z Beto, Boguskim i Małeckim, to nie należy się spodziewać rewelacji. Tyle, ze teraz pewnie załapie się do meczowej osiemnastki. Brożka na pewno nie zastąpi...
Osobiście nie mam żadnych "nieoficjalnych" źródeł, więc nie bardzo jest się czym dzielić.