Ja również uważam ze wczorajszy mecz pokazał wole walki drużyny. Zabrakło szczęścia

sytuacji było bardzo dużo, niestety za statystyki nie dostaje się punktów. Wszyscy z Nas po zwycięstwie z Polonią liczyli na 3 punkty w Bełchatowie, o mistrzostwo będzie teraz bardzo bardzo ciężko, ale nie zawsze się wygrywa. Osobiście najbardziej denerwuje mnie to, że wiele osób krytykuje wczorajszy występ bo nie padła bramka, a mecz z "Czarnymi Koszulami" jest zachwalany przez opinię publiczną tylko dlatego, że zakończył się wynikiem 2:1. Jakby na to nie patrzeć wczoraj Wisła zagrała dużo lepiej niż w 19 kolejce, że nie było goli no cóż mówi się "trudno" ale było sporo ładnych akcji z których z odrobiną szczęścia da się stworzyć bramkę. Musimy teraz MY KIBICE WISŁY pokazać, że wierzymy w Nasz zespół i nie załamywać się. Nie możemy wiecznie zwyciężać

takie jest życie. Pozostało tylko modlić się o Pawła i oto by Górnik ubił pyry jak ziemniaki do obiadu

Tak na marginesie to szkoda mi w tej sytuacji trochę Skorży, bo za tą całą złą passe odpowie On, a wydaje mi się, że jest jednym z lepszych trenerów "młodego pokolenia" w Polsce.