Wyświetl pojedynczy post
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2009, 04:28
mb_1906 napisał(a):Wyświetl post
Martyrs - bardzo się zawiodłem tym filmem, może dlatego, że oczekiwałem czegoś naprawdę wielkiego. Generalnie jest to film, w którym występuje wiele schematów znanych z tego rodzaju produkcji (osobiście zauważyłem motywy z Haute Tension i Hostel). Bardzo brutalna przemoc, jak zawsze we francuskich horrorach. Ale poza tym, fabuła jest po prostu zbyt zakręcona, żeby trzymać w napięciu. Podsumowując, film nie wydał mi się straszny, ze zniecierpliwieniem oczekiwałem końca, który nie zrobił na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Także polecam ylko fanom gatunku.
jak dla mnie, a w temacie filmowym jestem laikiem ten film jest genialny. Ostanimi czasy oglądam dużo filmów, nadrabiam zaległości sprzed lat
Jak napisałem, Martyrs to zdecydownie najlepszy film jaki oglądałem w tym roku a było ich sporo Film bardzo realistyczny, fabuła zwięzła i trzyma się kupy. Film trzyma w napięciu do samego końca, widz może odetchnąć na 5 minut w połowe filmu gdy akcja się nieco zmienia. Jak dla mnie miazga

Nie wiem czy to dobry temat ale myślę iż dostanę profesjonalną odpowiedź.
Chodzi mi o oglądanie filmów zapisanych w formacie blu-ray, MKV, Jaki znacie dobry najlepiej darmowy program do oglądania filmów w dobrej jakości blu-ray.
zainstalowałem chwile temu PowerDVD 9.0.1501.0 niestety po uruchomieniu wyskakuje okienko 5$ abym zapłacił i wpisał jakiś kod ... a nie znam innego programu (w google nie mogę znaleść nic na ten temt;/) także jak ktoś ma wiedzę w tym temacie to będe bardzo wdzięczny o odpowiedź najlpiej priv aby nie zaśmiecać tematu
Ostatnio edytowane przez marian3a : 15.03.2009 o godz. 04:54.
Odpowiedz cytując