Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 23:15
Wytłumacz mi jedną rzecz.Kto za to wszystko zapłaci?Miasto? które w tej chwili ma 58% z 60% progu dopuszczalnego zadłużenia(po przekroczeniu do magistratu wchodzi komisarz)?Czy my kibice?Nie wiadomo czy będzie kasa na nowe A i B a ty mi tu gadasz o jakiś dodatkowych kosztch. A może Wisła, która oszczędza na wszystkim co popadnie?
Uwierz mi, prezes Wilczek jest biegłym w sprawach finansów i rachunkowości, więc mu zaufaj.

Cytat:
Nie jesteś w stanie sobie wyobrazić tego w jaki sposób można by to rozwiązać? Czy według Ciebie zainstalowanie tymczasowego sztucznego oświetlenia, przeniesienie loży VIP na sektor E, usytuowanie szatni dla piłkarzy np. pod trybuną południową i pomieszczeń dla sędziów oraz całego niezbędnego zaplecza tamże i zbudowanie wzdłuż boiska tymczasowych stanowisk dla TV i mediów jak na stadionie w Poznaniu jest u nas niemożliwe?
Nie no, już widzę, jak Cupiał, rada nadzorcza Wilczek siedzą na plastikowych krzesełkach, piłkarze wchodząc na murawę przemieszczają się pomiędzy cięzkim sprzętem budowlanym, przez bloto i wykopki budowanych narożników
Z pewnością jest też możliwe zbudowanie wzdłuż boiska tymczasowych pomieszczeń telewizyjnych na wysokości poziomu murawy, ewentualnie na jakichś rusztowaniach na którym zamocowane są baraki .Kij z tym, że murawa ma być przesuwana w stronę Wschodniej o 10 m- najwyżej piłkarze będą omijali rusztowania podczas gry.
Główna kamera? Wynajmie się ciężki dźwig ,odpowiednio go przerobi na parę meczów i a Canal+ na pewno z chęcią zamontuje tam kamerę za grubo ponad milon złoty.
Stanowiska prasowe?Dziwnnikarze będą siedzieli na trybunie dla gości z laptopami na kolanach i sprawa rozwiązana.
Napewno też z zarząd Ekstraklasy zgodzi się na postawienie na głowię rozgrywek Ekstraklasy dla Wisły.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując