Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 20:51
wierny napisał(a):Wyświetl post
Może skończycie już gadać na temat tego czy Wisła powinna grać w Tarnowie czy nie, bo temat dotyczy budowy stadionu a nie gdzie będziemy grać. Kiedyś chyba był temat o tym.
I ja również proponuję skończyć dyskusję na ten temat bo jak widać jest ona bezowocna. Pewne osoby mają swoje wyssane z palca i wklepane do głowy poglądy na temat tej sprawy i za nic w świecie nie są sobie w stanie wyobrazić tego, że gra na Reymonta byłaby możliwa... Niech sobie tak myślą - trudno. Nie widzę potrzeby powtarzania wszystkiego od nowa, bo wielokrotnie już o tych rzeczach mówiłem - dla wszystkich "niedowiarków" zalecam więc ponownie tylko zerknięcie kilkanaście/kilkadziesiąt stron wcześniej, gdzie nie tylko zresztą ja, mówiłem o ewentualnych wariantach możliwych do zrealizowania w celu zapobiegnięcia tymczasowym przenosinom naszego klubu. Na stronie 560 w moim poście nr 16771 zawarta jest w zasadzie odpowiedź na ostatnie, zdumiewające wypowiedzi co poniektórych - oszczędzę więc sobie powtarzania tego ponownie. W tamtym poście zamieściłem też linki do zdjęć które pokazują jak w czasie przebudowy stadionów Lecha i Legii poradzono sobie z dostosowaniem tych obiektów do gry na nich.

Wiem że ten temat dotyczy budowy stadionu, jednak uważam że sprawa którą poruszałem jest na tyle ważna, że trzeba było o niej tutaj wspomnieć i nic się z tego powodu nie stało... Bo to gdzie będziemy grać jest rzeczą kluczową dla naszej przyszłości. Nie robiłbym problemu gdyby przenosiny były konieczne, bądź gdybyśmy opuszczali R 22 na krótki okres czasu. Jest jednak inaczej, a tym co może martwić jest to, że mało osób widzi w tym problem. Co miałem powiedzieć już powiedziałem. Na koniec dodam tylko tyle, że wszystkie osoby, które popierają tymczasowe przenosiny Wisły do Tarnowa czy jakiejś innej miejscowości, będą mam nadzieję na wszystkich takich pseudo-meczach Białej Gwiazdy "u siebie" i nie opuszczą ani jednego. Dla mnie problemem to nie będzie - z pewnością dla wszystkich "forumowych entuzjastów" grania poza Krakowem również...
Odpowiedz cytując