Wyświetl pojedynczy post
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 20:45
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Taka mała dedykacja dla płaczków , nikt nie gwarantuje samych zwycięstw i mistrza co sezon bo jesteśmy Biała Gwiazda z Krakowa taką mamy drużynę na obecną chwilę i nawet Boguś Cupiał nie ma na to wpływu że mytlana z przeciętnymi kopaczami z Bełchatowa wyglada jak wygląda , mimo walki i zaangażowania .
Nam i tak nic innego nie pozostaje jak przyjść na mecz w dużęj ilości bez względu na ostatnie wyniki i pokazać dopingiem że jesteśmy z tymi co walczą o jak najlepszą pozycję naszego klubu .
Ale powinniśmy mieć gwarancję tego, że facetom bedzie się chciało grać w piłkę. Wiem, że GKS B się bronił cały czas i ciężko było coś zrobić.
Z drugiej jednak strony mieliśmy dzisiaj symulację tego jak wygląda Wisła Kraków bez Pawła Brożka i nie napawa to optymizmem.

Bez wątpienia - "najlepszym" naszym transferem jest Jacek Bednarz :(

Aha - jeżeli ktoś twierdzi, że dzisiejszy mecz był dobry lub bardzo dobry to chyba oglądaliśmy inne spotkania.
Ja wiele pozytywnych elementów nie widziałem - organizacja gry, w założeniach może ok, natomiast masa strat i niedokładnych podań, o chyba 50 wrzutkach ze skrzydeł....
Z założenia każdy z nas chce mieć zajebiste życie ale w rzeczywistości różnie to wychodzi.

I forma - nasi nie mają wytrzymałości na takim poziomie na jakim możnaby oczekiwać. Możecie mówić co chcecie - Ryszard Szul umiał ich fizycznie dobrze przygotować zawsze.
W naszej lidze technika odgrywa mniejszą rolę niż wytrzymalość fizyczna (są pewne wyjątki, takie jak Frankowski).
Ostatnio edytowane przez Donson : 14.03.2009 o godz. 20:50.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując