Wyświetl pojedynczy post
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 13:55
Jakimi taktykami gracie? Na patchu 9.3.0 najlpesze wyniki osiagnalem grajac 4-1-3-1-1. Boczni obroncy strzalki do przodu zwykle, skrzydlowi takze strzalki do przodu z ustawionymi rajdami, podaniami prawie maksymalnie dlugimi, ofensywny pomocnik strzalke do przodu i czeste proby zagran bezposrednich. Druzynowo zaznaczone kontrataki, gra na rozgrywajcego i na odgrywajacego. Nastawienie umiarkowanie defensywne, tempo srednie conajwyzej, podania srodkiem i raczej krotkie.

Z taka tkatyka przeszedlem Anderlecht w 3 rundzie el. LM (tylko 1:0 w dwumeczu) ii awansowalem do rozgrywek grupowych. Tam mnie zmiazdza bo wylosowalem Inter i Arsenal ale awans jest I to bez sciemy zadnej z load/save. Moze szczescie, moze nie ale ta taktyka zwykle sie mi sprawdza. Przegralem co prawda u siebie z Arka i zremisowalem z Legia ale przez el. LM przeszedlem spokojnie i co najwazniejsze mialem przewage w grze, przez co przeciwnik wiele nie pogral i mial malo sytuacji. Ogolnie nie trace wielu bramek, choc sam tez nie strzelam.

Polecam obronce o nazwisku Diomande z WKS, pewny punkt w obronie i perspektywiczny. Kupilem tez jakiegos Mauricio za grosze z duzym PA ale ma jakas kare czy cos i do konca 2008 nie moze nigdzie grac.

Martwi mnie natomiast ze nie moge sciagnac zadnych sensownych trenerow zagranicznych, nikt nie chce przyjsc za pieniadze jakie im moge zaoferowac nawet jak sa bez pracy. Przez to wiekszosc treningow mam tylko na 4 gwiazdki, tyko bramkarze maja dobry wskaznik i ze dwa inne maja po 5-6 gwiazdek.

Wczesniej, przy pierwszym starcie gry probowalem wariantow 4-4-2 ale albo cos zle ustawialem albo taka taktyka jest do dupy bo Odra Wodzislaw i Polonia Bytom mnie jechaly na wyjezdzie po 2-0, w strzalach mieli spora przewage w domowych meczach remis najczesciej padal.

Pawelka kupil ode mnie Panathinaikos za prawie milion funtow Sprzedalem tez Varge ale ten dziad Dawidowski nie chce rozwiazac kontraktu... Poki co w lidze jestem drugi, prowadzi Legia z przewaga 3 punktow.
DysoN
Odpowiedz cytując