Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 12:00
Ledwo się skończył mecz Jaga - Legia, już co poniektórzy przywoływać Grosickiego do naszego ukochanego klubu. Szczerze mówiąc uważam to po prostu za niesmaczne. Nie chodzi mi o to, że gra dobrze, czy też źle. Nie zrozumcie mnie źle, nie jestem ślepo wrogi dla naszych antypatii klubowych, ale... To jest były Legionista, a nasz trykot, to nie zatłuszczona podomka, to nie ściera na psie szczyny, to nie nic nieznaczący ciuch, tylko rzecz, którą powinniśmy traktować z najwyższym szacunkiem. Nie można pozwalać byle komu, na jej zakładanie. Czysto teoretycznie gdybając: nawet gdybyśmy mieli okazję pozyskać za darmo od Cracovii 17-o letniego piłkarza, już reprezentanta, o którego pyta powiedzmy... Inter, to i tak nie potrafiłbym dla pieniędzy być aż tak pragmatyczny. Bądźmy poważni. Nie chcę nigdy więcej patrzeć na takie plugastwo jak Kaczorowski w koszulce z Białą Gwiazdą.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując