Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2009, 10:28
Ja oglądałem wczoraj mecz Jagi z Legią i mi też spodobała się gra Bruno widać że chłopak ma talent, ma 22 lata , na transfermarkcie pisze że jest lewym pomocnikiem ale mi się wydaje że lepiej pasuje na środkowego pomocnika co również pokazał w meczu z Legią. Jedyne co zauważyłem że nie wytrzymał tego meczu kondycyjnie i ostatnio 15 minut zataczał się na boisku ale to można poprawić. Drugim piłkarzem który mi się spodobał był bramkarz Jagi- Gikiewicz czy jakoś tak. Jeśli Jaga zostanie zdegradowana to tych piłkarzy nie będzie trudno wyciągnąć więc ktoś z Wisły powinien im się przyglądać przez tą całą rundę wiosenną i upewnić się czy Ci zawodnicy będą wzmocnieniem dla Wisły, jest tam również młody utalentowany skrzydłowy- Damir Kojasević który wczoraj nie grał ale widziałem go pare razy w akcji i robi dobre wrażenie ale wydaje mi się że jeszcze nie jest to piłkarz do Wisły Kraków ponieważ jest jeszcze za mało ograny ,ale powinien trafić do notesu Jacka Bednarza. On jak nabierze doświadczenia , ogra się troszkę w takim klubie jak np. Jaga (np. dwa lata) to później powinien nieźle wymiatać.
Odpowiedz cytując