Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2009, 13:18
Cytat:
WISŁAZWE
Myślę nad podobnym kuponem 1 Twoim ale nie mam coś przekonania do Dynamo Kijów patrząc jak w tym roku w PU gra Metalist . A znowu gra 1x nie bardzo się opłaca i się zastanawiam cały czas o zagrać ALE POWODZENIA
W sumie można też zobaczyć jak Dynamo gra w tej edycji , samo wyeliminowanie Valencii było sukcesem.A poza tym tak jak powiedział Dudi Metalist może i dobrze gra ale to w większości przypadków był to brak zmotywowania się drużyn z którymi grali, ostatnio wyeliminowali Sampdorię, ale wtedy Sampdoria była bez formy, patrzyłem też na ostatnie spotkanie tych drużyn, które Dynamo wygrało 2-0 na wyjeździe. Wiadomo mecz meczowi nie równy ale jednak zaryzykuje teki kuponik
Pozdro

Zastanawiałem się też nad dodaniem Manchesteru City ale zrezygnowałem bo ten Aalborg to taka dziwna drużyna jest, od meczu pucharu Danii nie przegrali meczu a grali potem z ManUtd, Celticem, La Coruna.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.03.2009 o godz. 13:24.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując