Cieśla wyraźnie Ci napisałem jak chcesz zagrać grubo to zagraj te mecze co dałem (albo inne swoje ) a myślę że kasę wyciągniesz jakąś z tych moich ale 100% nigdy nie ma , że tak
będzie. Tak jak napisał "Zwierze" postaw za 200zł , za 300zł albo 400zł i więcej a uwierz , że wtedy się będzie dało dobre pieniądze wyciągnąć . Myślałem że dysponujesz grubszą gotówką niż tylko 10zł patrząc po twoich postach i typach jakie na forum podajesz

Cieśla może Ty byś coś poważnie wytypował i dał na forum (skorzystamy) a nie prosił o typy , albo chwalił się , że koledze powyżej kupon nie wejdzie bo MU wygra na 100% (chociaż do meczu jest dzień czy dwa ) z Interem bo lubisz tą drużynę i gra na własnym stadionie . Mu wygrał bardzo fajnie bo też stawiałem . Tobie gratuluje typu sprawdzonego ale na przyszłość robiąc analizę patrz na inne ważne rzeczy a nie tylko na publiczność i to że gra tam Ronaldo czy inna gwiazda dużego formatu . Powodzenia
WISŁAZWE
Myślę nad podobnym kuponem 1 Twoim ale nie mam coś przekonania do Dynamo Kijów patrząc jak w tym roku w PU gra Metalist . A znowu gra 1x nie bardzo się opłaca i się zastanawiam cały czas o zagrać

ALE POWODZENIA