Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2009, 23:33
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
i z tego co widzę po skrócie meczu Porto-Atletico, to mimo wyniku 0-0, było to bardzo ciekawe spotkanie (szczególnie dzięki gospodarzom).
Dziwne mam odczucia co do bramkarza Atletico. Facet bronił w nie prawdopodobnych sytuacjach,a przy prostych strzałach w środek braki jakieś cuda wyczyniał.

MU puknął ten Inter tak systemowo,że aż ziewałem. Moratti powinien w końcu kupić sobie porządnych grajków i zatrudnić dobrego trenera. Wtedy mowa o wyeliminowaniu MU może mieć jakikolwiek sens.

Szkoda OL. Nie żebym żałował,że Barcelona awansowała. Fajnie,bo ładnie grają, i przechodzą tzw kryzys. OL szkoda mi z innej strony. Jest to jakby nie było silny zespół, który na przestrzeni ostatnich 8 lat niemalże zdominował solidną ligę francuską. I od wielu lat gra w LM, ale nigdy wyżej niż ćwierćfinał nie zaszli. Pamiętam, że najbliżej byli w sezonie kiedy odpadli na San Siro, po kuriozalnym meczu z Milanem. Ol pamiętam grał, stwarzał sytuację, lądował po słupkach, a przeszedł dalej Milan,bo Inzaghi plecami czy klatką strzelił decydującą bramkę. Jakby ich przeszli to może i wygraliby wtedy LM. Byli w gazie. Od tego czasu klub z Lyonu jakby utrzymał swoją średnią. Nie zdziwię się jak Benzema i co lepsi gracza odejdą, bo ileż można się oszukiwać,ze coś zdziałają w Europie, jak zwyczajnie są w tym zestawieniu za słabi. I to od kilku sezonów. Ciekawy to zespół, ale chyba przegra rywalizację z PSG. Ale to tylko moje przeczucie. Spostrzeżenie nie poparte żadnymi merytorycznymi przesłankami.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 11.03.2009 o godz. 23:36.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując