|
KOT!!!
Pisałem już to nie raz!
PODAJ KONKRETNE NAZWISKA!!
Piszesz, że od początku byłeś wrogiem nr 1 w sprawie Niedzielana, Matusiaka i Łobodzińskiego!
Zawsze wybierasz sobie gości którzy po jakims czasie okazuja sie neiwypalami i piszesz: "byłem wrogiem sprowadzenia tych zawodnikow".
JAk Cleber przychodzil? Emerytowany pilkarz. to co wtedy mowiles? Pewnie jakby sie nie sprawdzil to napisalbys ze tez byles przeciwnkiem.
Jak jest z Gargula? Rok temu pewnei sniles po nocach aby go sprowadzic, teraz od losu dostal straszna kontuzje i co? Jakie jest
Twoje zdanie? Pewnei juz w lecie wiedziales, ze to zly pomysl :]
Czy ty jestes JASNOWIDZEM?
Co powiesz o Marcelo? NApisz moze co o nim twierdzisz aby bylo teraz dowodem, a nie po kilku miesiacach w razie jak okaze sie duzo slabszym gosciem niz Cleber to napiszesz, ze byles wrogiem, a jak mu dobrze pojdzie to napiszesz, ze od poczatku byles na TAK!
Najwiecej wypracowan tu tworzysz a od długiego czasu nei widziales gry WISELKI na żywko (chyba ze siemyle).
Siedzisz "na wygnaniu" i z wpisow z forum, transmisji radiowych, tandetnych artykulow pismakow oceniasz gre i sytuacje w klubie, nie widzac jak oni tak naprawde graja!
KONKRETY!!!!---juz ktorys raz sie o to dopominam.
Napiswz moze do klubu, albo zloz im CV, moze Cie przyjma i nie bedziesz sie bal powrotu do Polski (bedziesz mail dobra robote).
Wiem, ze nie chcesz źle dla klubu, ale Twoje wywody sa dramatyczne...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez lucekj : 11.03.2009 o godz. 00:46.
|