Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2009, 02:47
Wolfy - wiesz dobrze że choć wkurzasz(a lepiej ujmując wkurzałes) mnie częściej bądź rzadziej, to jedyne prawdziwe 'ale' nagrabiłeś sobie przy sprawie jachtinga - Ja nawet bym Cie z podpisu usunął bo przeca gadamy ale ujowo to bedzie wygladało, pozatym to dla Ciebie zaszczyt.

Uwierz mi że żadne wojenki nie są mi potrzebne ale cholera mnie bierze gdzie 'ktoś' wraca po kilku miesiącach focha i pierwsze co robi to wali za politytczny(za dokładnie co - jest wszystko do wglądu)pod pretekstem że odkrył po pół roku że hoho to niejaki Eller - którego nie kojarze ale to przyjmuje na klatę jako element mniejszego czy większego 'zrycia'.Ok , powód jest ale przecież wiemy o co chodzi.Gdyby hoho nie wpisywał sie w politycznym to nigdy wilku by go nie zdemaskował - sprawa jasna jak drut.
Po prostu nie lubie takich akcji i zawsze, jeśli coś takiego zauważę , bede protestował a że to zazwyczaj uja daje to inna sprawa

Dostałem ostatnio banana ,domyślam się że nie od Ciebie i choć uważałem go za niesprawiedliwego , bo w przeciwieństwie do osoby która mi go dała(to nie jest zarzut), starałem się zawsze w tym temacie, jeśli tylko miałem jakąs wiedzę pomóc, a widać że to nic nie znaczy bo za 1 ironiczne zdanie ,dziabnięto mnie na tydzień - to olałem to a że teraz o tym pisze to tylko dlatego żeby uzmysłowić że nie wszystko jest ok.

Gdzie jestem ostatni by pisać tu o jakims wielkim zamordyźmie - jest ok ale mogło by być lepiej - sprawiedliwiej.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.03.2009 o godz. 02:52.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując