Wolfy - wiesz dobrze że choć wkurzasz(a lepiej ujmując wkurzałes) mnie częściej bądź rzadziej, to jedyne prawdziwe 'ale' nagrabiłeś sobie przy sprawie jachtinga - Ja nawet bym Cie z podpisu usunął bo przeca gadamy ale ujowo to bedzie wygladało, pozatym to dla Ciebie zaszczyt

.
Uwierz mi że żadne wojenki nie są mi potrzebne ale cholera mnie bierze gdzie 'ktoś' wraca po kilku miesiącach focha i pierwsze co robi to wali za politytczny(za dokładnie co - jest wszystko do wglądu)pod pretekstem że odkrył po pół roku że hoho to niejaki Eller - którego nie kojarze ale to przyjmuje na klatę jako element mniejszego czy większego 'zrycia'

.Ok , powód jest ale przecież wiemy o co chodzi.Gdyby hoho nie wpisywał sie w politycznym to nigdy wilku by go nie zdemaskował - sprawa jasna jak drut.
Po prostu nie lubie takich akcji i zawsze, jeśli coś takiego zauważę , bede protestował a że to zazwyczaj uja daje to inna sprawa
Dostałem ostatnio banana ,domyślam się że nie od Ciebie i choć uważałem go za niesprawiedliwego , bo w przeciwieństwie do osoby która mi go dała(to nie jest zarzut), starałem się zawsze w tym temacie, jeśli tylko miałem jakąs wiedzę pomóc, a widać że to nic nie znaczy bo za 1 ironiczne zdanie ,dziabnięto mnie na tydzień - to olałem to a że teraz o tym pisze to tylko dlatego żeby uzmysłowić że nie wszystko jest ok.
Gdzie jestem ostatni by pisać tu o jakims wielkim zamordyźmie - jest ok ale mogło by być lepiej - sprawiedliwiej.