Wyświetl pojedynczy post
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 20:20
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Zaczynasz przynudzac z tym dostarczaniem ci smiechu. Zwlaszcza ze nic ponad to napisac nie mozesz. Nie weim czy nie umiesz, czy nie wiesz, nie chcesz, czy ci nie wolno.

Coraz blizszy jestem wreczenia ci one way ticket.
Hm, a niby co mam pisać innego, na do znudzenia pisane przez was tutaj po każdym meczu te same rzeczy? Bo nie powiesz mi, że argumenty i oceny GRY Lecha sporej części twoich kumpli po szalu, nie zawierają się w powtarzanym do znudzenia jęczeniu o fuksie, o tym że sie mecz ułożył, o tym że bramka strzelona w 88 minucie etc. Jest inaczej czy może jednak tak jak ja pisze?

@el nuero
hah, coż za argumenty 'jednosezonowy kibicu' Pominę milczeniem, że miałeś to szczęście kibicowac Wisle w okresie prosperity i nijak nie wiesz jak to jest być ze swoim klubem w chwilach cięższych, niż 8. miejsce w lidze, a teraz rzucasz się jakbyś wygrał LM. Poza tym, nie wiem jak Ty, ale ja wolę wygrywać z GCZ 6:0, niz zbierać tęgie baty od Valencii czy Barcy, żeby móc 'zrównać' się w spektakularnych porażkach z Wisłą czy Legią. Nie jestem ascetą.

@darotsok
akurat jeśli chodzi o tą anty-oprawę, to przebiliście wszystko, co da się w tej kategorii wymyślić. Była żenująca.
widzisz, daleko mi od 'kozaczenia' jak to ty nazywasz, wystrczy żebyś sobie przypomniał co wielokrotnie o grze Lecha w tym dziale pisałem. Cieszę się z pierwszego miejsca, co naturalne, ale póki co wątpię jeszcze w wywalczenie MP. Kozaczą osoby na tym forum, i to raczej są to twoi kumple po szalu. Bo nie powiesz mi, że czytając parę, a może nawet paręnaście ostatnich stron tego wątku nie widzisz, że niektóre teorie jakie tutaj się pojawiają na temat GRY Lecha przechodzą momentami granice abstrakcji, nadmiernego uprzedzenia i zaślepienia.
Odpowiedz cytując