Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 16:11
JohnnyH napisał(a):Wyświetl post

A tak na poważnie to myślę że po meczu z Lechem Skorża ostatecznie odstawił od składu Łobodzińskiego. Świadczy choćby o tym fakt że na Polonii nie zobaczyliśmy zmiany która prześladowała mnie przez ostatni rok czyli Łobodziński za Boguskiego. Tym samym myślę że już niedługo zawodnik Łobodziński będzie domagał się transferu. Cała nadzieja w Benhauerze że jakimś dziwnym spotkaniem w reprze tak nam chłopa wypromuje że jakiś Radziecki klub skusi się na taki kąsek. Czego Nam, Wiśle i Wojtkowi Łobodzińskiemu z całego serca życzę.

Nie był bym taki pewien.Co prawda na dziś Łobo jest nawet poza wchodzącą trójką i najpewniej z Bełchatowem bedzie tak samo ale później to cholera wi.Trza liczyć że Polonia była przełomem, i teraz zaczniemy to co jest do wygrania - wygrywać - wtedy rzeczywiście Maciej raczej nie będzie mieszał składem.Inaczej to może być różnie - Mnie na przykład kompletnie zdziwiło wejscie Mauro , bo myślałem że jest już skreślony ale jednak nie do końca tak było - gdzie akurat ten manewr był udany jak i 2 pozostałe.

Ogolnie w Benchałerze cała nadzieja , tyle że jakieś DVD by się do tego przydało a żeby coś sensownego sklecić , to trzeba by chyba poprosić Lubin o archiwa z ich mistrzowskiego sezonu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując