Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 02:31
Mam pytanie do Ciebie rav.

Wilku wrócił w wielkim stylu - w pierwszym poście zbanował użytkownika hoho - niby za to że po uprzednim zbanowaniu , założył następne konto.
1.szukałem w liście użytkowników kogoś z nickiem Eller - nie znalazłem
2.Nawet jeśli jestem ślepy to chciałbym dowiedzieć się za posty w jakim temacie i za co owa osoba została zbanowana - nie zdziwił bym się gdyby chodziło o 'polityczny' a osobą która to zrobiła był Wilku
3.Wilku już dawno temu banował za polityczny - za temat - który w żadnym wypadku nie jest tematem przewodnim a nawet jest jednym z tematów totalnie pobocznych , jeśli chodzi o 'forum kibiców Wisły Kraków'
4.Jasne jest to że ten ban jest zwykłym ,kolejnym wykoszeniem osoby z którą użytkownik Wilku , nie zgadza się jeśli chodzi o polityczne poglądy.
5.Chyba jesteś w stanie zrozumieć osobe, która zostaje zbanowana na długi czas 'na forum kibiców Wisły' tylko za to że ma inny pogląd na polityke jak jeden z moderatorów , i chce mieć nadal możliwość wypowiadania się - zakładając że powód podany przez osobe o nicku Wilku - jest prawdziwy.

I moje pytanie....Czy o to tu ma chodzić? - żeby biorąc przykład z najgorszych lat naszego kraju , usuwać ludzi 'niepoprawnych politycznie' - przez moderatora, który ma wd mnie po prostu paranoje i zamiast przyjąć do wiadomości że ludzie są na tym forum różni, a rzeczą która nas tu łączy jest miłość do Wisły a nie to czy kto ktoś ma taki czy inny pogląd na kwestie polityczne?

Bardzo Cię proszę rav - zajmij się tym - jeśli będzie taka możliwość , odbanuj hoho.
Nie znam go - nie bronie go bo myśli tak ja ja , bo tak nie jest - po prostu ręce mi opadają jak patrze na to, jak pod przykrywką , banuje się ludzi, których jedynym przewiniem jest to że napiszą coś nie po myśli jednego z moderatorów ,w temacie politycznym.
Sam też masz poglady na różne tematy, ale to nie oznacza że można przymknąć oko, gdy szmaci się kogoś, nawet z dalekimi od Twoich poglądami.

ps . znając zwyczaje robie printskrina z tego postu - jeśli sam zdecydujesz się go usunąć ,to daj znać(uznam że po prostu nie da się ruszyć tematu, -Ty tu rządzisz) - jeśli usunie go ktoś inny - napisze mejla.

pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.03.2009 o godz. 02:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując