Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2009, 00:43
Marcelo też mi się podoba - nie jest to oczywiście Cleber i pewnie jeszcze długo nie będzie ale jak na tak młodego chłopaka, to gra bardzo dojrzale.
Mi jednak chodziło o to że pozytyw w sprzedaniu Clebera, będzie mozna wtedy 'odbębnić' jak nikt z naszej 2 środkowych obrońców się nie 'rozsypie'.wiadomo że prędzej czy później i Głowa i Marcelo dostaną tą kartke ,która będzie oznaczała pauze i to akurat można przeboleć(w sensie 1 mecz gdzie ktoś inny - Singlar/Baszczu/Diaz ,będzie musiał kogoś z nich zastąpić)
Ale gdyby się sprawdził ten drugi wariant, czyli kontuzja i mus grania do końca ludźmi, którzy nie są do tego stworzeni(a wiadomo że pozycja śr.obrońcy jest kluczowa i ciężka do zastąpienia) - to może być bardzo cienko.

Dla mnie sprzedaż Clebera ,przy braku jakiegokolwiek innego trzeciego środkowego obrońcy to igranie z ogniem i miejmy nadzieje że wyjdziemy z tego zwycięsko.

Co do Beto nie wypowiadam się - za wcześnie - zgadzam sie z plusami ale jesli juz porównujemy go do Kuźby, to Kuźba strzelał sporo goli - ja wiem że należy dać mu sporo czasu i ode mnie go dostaje ,ale dopiero jak i w tym zaskoczy, dostanie moje błogosławieństwo
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.03.2009 o godz. 00:45.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując