Wyświetl pojedynczy post
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2009, 21:16
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Dziwię się, że nic nie wspominacie o zachowaniu Lewandowskiego, który walnął z premedytacją z łokcia jednego z piłkarzy Jagiellonii. Wspominał o tym nawet Frankowski w L+E w wywiadzie pomeczowym. Chłopaki z c+ mieli tę sytuację zanalizować w kontrowersjach ale oczywiście zabrakło czasu. Liczę tutaj na 2 mecze kary dla Lewandowskiego, podobnie jak WD postąpił z Boguskim tuż przed meczem z Legią. Zobaczymy czy istnieje w futbolu coś takiego jak sprawiedliwość. Wkurzyła mnie postawa c+, bo przy tej sytuacji z Boguskim sami podkreślali, że są za tępieniem takich zachowań na boisku. A czy to jest Lewandowski czy Jacek Wiśniewski, znaczenia większego to nie powinno mieć dla WD.
Ale Lech jest nadzieją polskiej piłki, wyznacza nową jakość w ekstraklasie, nie można karać zawodników Lecha, nie, nie nie. Nie teraz, gdy pewnie zmierza po tytuł i daje nadzieje na pełne sukcesów występy w pucharach. Jeszcze przez przypadek MP zdobyła by Legia albo co gorsza Wisła która znowu by się skompromitowała z Barceloną czy innym Realem. O losowanie dla Lecha można być wszak spokojnym.

A może jestem Amikofobem i gdyby Lech miał grać za tydzień mecz z Legią to by jednak znalazł się czas na przeanalizowanie sytuacji ?

sam już nie wiem... ;/ ale chyba jednak odpowiedź druga jest bliższa prawdy
Odpowiedz cytując