Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2009, 11:45
Mecz w naszym wykonaniu dobry, w końcu zobaczyłem walkę i zaangażowanie od 1 do ostatniej minuty.
Trochę słaby mecz Boguskiego ale jak sam Skorża powiedział Rafał nie przepracował całego okresu przygotowawczego, ważne że na ławce rezerwowej są zawodnicy którzy są w stanie wnieść do zespołu coś nowego , wczoraj jak dla mnie kapitalna zmianę dał Pepe wniósł dużo ożywienia i pozytywnej energii do linii ataku, podobnie Beto przyglądam się mu i widzę, że gościu potrafi się dobrze zastawić i przytrzymać piłkę zdecydowany jego atut to siła zrobił trochę fauli dla Wisły, myślę że z meczu na mecz jego wspólpraca z napastnikami będzie wyglądała coraz lepiej.

Fakt Zieńczuk trochę nie widoczny ale parę akcji miał, Mały coś siadł na laurach po dobrej końcówce poprzedniej rundy. Sobol może i mało widoczny ale w najważniejszych momentach przerywał akcję Polonistów, taka niewdzięczna praca z trybun prawie nie widoczny ale na boisku wykonujwe czarną robotę , coraz bardziej zaczyna mnie lekko mówiąc denerwować Diaz te jego bezsensowne kiwki i podania do nikogo chyba czas na zmianę zresztą Cantoro pokazał, że nie zapomniał jak się w piłkę gra parę meczy na ławce rezerwowych ale dał zmianę dobrą wniósł trochę spokoju do naszej gry.

Mam nadzieję , że z meczu na mecz będziemy się rozkręcać !! Jak powidział Maciej Skorża ,że mecz z Polonią to mecz w którym drużyna wskoczy na właściwe tory wydaje mi się , że właśnie tak było ale z oceną poczekam po meczu z Bełchatowem
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując