Wiem, że temat pismaków już był wielokrotnie poruszany, ale po artykule - Moda na "korupcję w Wiśle" trwa, postanowiłem go trochę odświeżyć. Wkurza mnie jeśli ktoś wykorzystując Wisłę szuka taniej sensacji, nierzetelnie podchodzi do obowiązków dziennikarza, albo celowo próbuje siać zamęt w naszym klubie. Dlatego moja propozycja jest taka stwórzmy naszą czarną listę, niech pismaki i właściciele nierzetelnych gazet i portali odczują na własnej skórze ilu kibiców ma Wisła i jak się kończy zaczynanie z nami, poprzez spadek sprzedaży lub zmniejszoną liczbą przeglądanych stron. Ostatnio bardzo wkurzyła mnie interia poprzez nie umieszczanie moich postów, które nie zawierały wulgaryzmów ani jakichkolwiek obraźliwych treści, gdy w tym czasie na bieżąco pojawiały się wulgarne posty dotyczące Wisły i choć był to jeden z najczęściej odwiedzanych portali sportowych (oprócz oczywiście wislakrakow.com

), to już tam nie zaglądam od ponad dwóch tygodni. Dobra oto moja czarna lista i oczekuje, że ktoś mi podpowie czy słusznie - może przez ten czas kiedy nie kupowałem gazet coś się zmieniło, czekam również na podpowiedzi "omijania" kiepskich stron oraz gazet.
Gazety:
- Fakt
- SE
- Przegląd Sportowy
- Piłka Nożna
- Gazeta Wyborcza
Portale:
interia.pl
onet.pl
futbol.pl