carpenter napisał(a):

Blat, tu nie chodzi o to że Wisła zremisowała z Polonią, czy Lechem, a styl w jakim to wszystko się odbywa.
Granie długą piłką na napastnika to uskutecznia się w B klasie a nie w drużynie Mistrza Polski. Posiadając
piłkarzy o dobrej jak na nasze warunki technice użytkowej, trzeba grać krótką piłką, a nie wypierdzielać na non stopie piłki, bo może akurat coś wpadnie jak z Polonią. Zero pomysłu na grę i zero dostosowania własnej taktyki do przeciwnika. Do tego dołóż sobie zero szacunku ze strony piłkarzy do trenera i masz obraz naszej Wisły. Skoro Skorża nie ma według Ciebie kim grać, to w takim razie kim ma grać np. Motyka?
|
Zgodzę się że chodzi o styl bo dla mnie styl nie tylko w tym meczu jest żenujący jednak jestem przeciwny zwalaniu wszystkiego na trenera który pokazał że
a) ma warsztat
b) ma podejscie do zawodników
Pokaż mi moze tych naszych gwiazdorów o wybitnej technice użytkowej? Kogo masz na myśli? Posmiejemy się razem.
W takim razie ja odpowiem Tobie na pytanie. Spójrz co osiągnął Skorza a co Motyka, jakie są oczekiwania wobec Skorży a jakie wobec Motyki
pOOZDRO DLA KUMATYCH