Marszałek napisał(a):

Dlatego najwyższy czas, aby Cupiał pokazał, że jak się nie podoba to wypierdalać jeden z drugim. Klub zalega z wypłatami czy jak, źle im? Najwyższy czas aby właściciel pokazał kto tu rządzi. Bez względu na to czy Skorża zostanie czy nie, powinien pójść jasny sygnał do tępych główek najemnych kopaczy. Nie będziesz dawać z siebie wszytko, będziesz przechodził obok meczu, to ty na tym ucierpisz nie trener. I choćby ****a pięć meczów z rzędu przegrał to lecisz ty a nie trener.
Bo co jak co, ale zespół grający od kilku lat w tym samym składzie, nagle nie potrafi sklecić płynnej akcji. A rok wcześniej się dało. Sprawa jest oczywista. Raczej Skorża nagle się nie zepsuł . I żeby Cupiła nie podpisywał czasem Baszczyńskiego, ani Zieńczuka. Grajmy juniorami, mi to zwisa, ale niech chłopcy dają przynajmniej z siebie wszytko. Tak samo zwisa mi jak to czy gra u nas Brożek czy inny Łobodziński. Normalni pracownicy. Nie podoba się to wypierdalać, nikt na siłę was nie trzyma. Przynieść kasę za transfer, tyle ile wasz dotychczasowy pracodawca oczekuje ładnie się pożegnać i spierdalać. Kasa ma się za transfer zgadzać,a gdzie pójdą kopać piłkę huj klub to interesuje. I tak na ławie wylądują.. Tak więc bez żalu proponuje rozgonić towarzystwo, nawet kosztem gry w środku tabeli.
A z drugiej strony dziwie się takiemu Pawełkowi, że śmie coś podskakiwać. Miernota, w żadnym lepszym klubie niż Wisła nie przyjdzie mu grać. Zamiast cenić co ma to jeszcze kompromituje klub wypowiedziami i nonszlancją w grze. Idź jak najdalej chłopcze, nie jesteś godny aby oglądał cię jakikolwiek Wiślak. Nikt o tobie pamiętać nie będzie. Tak samo Łobodziński. Choć ten to jest tak beznadziejny, że ja nie wiem czy on nie gra tak swój sezon życia. Tego niegdy się nie dowiemy.
|
o to to
zacząłbym te porządki od panów Zieńczuka, Łobodzińskiego, Pawełka i Cantoro
i niech grają ci którym się chce
a nie ci którzy mają
nazwiska a markują grę tak że zęby bolą...