tylko_na_kilka_dni napisał(a):

|
Blat - kim ty jestes, zeby mowic kto sie zna na sporcie, a kto nie? Czy wg ciebie, zeby wygrac z Polonia.B, czy innymi druzynami z dolu tabeli trzeba sprowadzic Ronaldinho i Rooneya? Podpowiem ci.. NIE. Nikt nie wymaga samych zwyciestw. Wiadomo, ze moga sie zdarzy jeden czy dwa slabsze mecze z ogorkami, ale nasza druzyna od dluzszeg czasu gra nijako, bez pomyslu, bez polotu i to martwi.
|
Jestem kibicem Wisły któremu zależy na tym aby w klubie panowała normalność.
Spytam się ciebie w ten sposób bo widzę że nie zrozumiałeś mojego postu. Czy to Skorża biega po boisku i strzela bramki bądź marnuje setki? NIE! To robią piłkarze którym powoli się w dupie przewraca bo mają za dobrze Kogo Skorża ma wystawić w ataku? Gościa który przyszedl jako rezerwowy z Chorzowa? Czy może brazylijską gwiazdkę przy której Rasiak to bog szybkości? W ataku mamy tylko Brożka, w pomocy Boguskiego, Małego i Sobola, w obronie Brożka, Diaza i Marcelo...
Czyli wychodzi mi na to ze mamy 7 (słownie SIEDMIU) piłkarzy na poziomie. A gdzie reszta? Odpowiem za ciebie. RESZTA TO PIŁKARSKI SZROT DO NATYCHMIASTOWEGO WYWALENIA Z KLUBU.
Przypominam Tobie że do wygrania meczu potrzeba 11 (słownie JEDENASTU) piłkarzy a nie kopaczy a do wygrania mistrzostwa potrzeba przynajmniej 18 (słownie OSIEMNASTU) piłkarzy na poziomie.
KIM SKORŻA MA GRAĆ?
Jak ma być dobrze skoro kibice już planują przynieść biale husteczki aby podziękować Skorży? Kogo proponujecie w zamian? Czy to chodzi o to żeby zrobić samą zmianę dla zmiany
POMYŚLCIE TO NIE BOLI
pOOZDRO DLA KUMATYCH