GregorTS napisał(a):

nie no zajebiscie. Bezrobocie w naszym biednym przemyslowym miescie siega blisko 50% strach pomyslec co sie stanie jak miasto dopadnie kryzys<widac juz to zrobił> . Przepraszam Cie serdecznie jesli fakycznie nie masz kasy na mecz ,bo jakby nie patrzec to 30 zeta. Ale z drugiej strony nie sprzedawaj mi ciemnoty ze kupisz półlitrowa herbate za 2-3 zł po po pierwsze niekt Ci nie zaoferuje objetości półlitrowej a po drugie za 2 złote to moze i dostaniesz ale na dworcu w koziej wólce. A jak masz wydać 10 zeta przyjmujac wariant minium to na serio uważam za głupote isc do knajpy i kupowac herbate z 1000% marżą niż iść na topowy mecz Wisły. KONIEC wydowu. KONIEC WCISKANIA KITU!
Nie poruszałem tutaj tematu zdrowotnego' bo tez przyjmuje ze nagle na L4 nie znajduje sie 30% chłopa
|
Drogi kolego napisałem żeby używać mózgownic !!!!!! Że ty się z czymś nie spotkałeś to niemów że nie ma takich rzeczy bo u mnie na osiedlu dokładnie za 3 złote robią herbatkę w Kufelku pół litrowym i to Liptona jak by cię jeszcze marka zainteresowała z cytrynka. Wiec ja ci nie wciskam głupoty tylko zawsze się znajdzie ktoś wszystko wiedzący i najmądrzejszy. Wiec jak prosto obliczyć tu już się robi leka różnica 27 złotych !!!!!. A co do ludzi z L4 to każdy robi co chce nikt ci nie broni iść na stadion z 40 % gorączko z zapaleniem płuc (żeby tylko statystykę frekwencyjna dobrze zrobić) tylko lepiej nie przegapić zażycia antybiotyku i zastrzyku dopośladkowego w 15 minucie meczy

bo jak tego nie zrobisz to cię może niechcący zabrać biała dorożka przebywająca na ogół przy płycie boiska

.