kot napisał(a):

it
Za mniejsze pieniądze w Poznaniu zbudowano w tym samym czasie, drużynę ocenianą za lepszą od Wisły. Drużyna osiąga sukcesy a jej wartość na rynku transferowym jest rokująca na sukces finansowy. Mam pytanie do Ciebie - co Wiśle pozostanie po Bednarzu ? Sportowo i finansowo ? No i jak Wisła rokuje na przyszłość pod wodzą Bednarza ? On nie widzi profesjonalizacji swojego działu a jego transfery sugerują raczej katastrofę dla Wisły a nie rozwój. Czy skłamałem w którymś momencie ?
A teraz powiedz mi co takiego masz do Cupiała ? Że dał kasę ( zezwolił w klubie ) Bednarzowi i to większą niż Rutkowski swojemu dyrektorowi sportowemu ? Zastanów się nad tym zanim w ogóle ci przyjdzie do głowy dalsza dyskusja w tej sprawie ?
Ps. 7 kotów - merytorycznie mnie zabiłeś
|
Jesli pamiec mnie nie zawodzi to my w wakacje na transferach zarobilismy 7mnl polskich zlotych a leszek te 7 mnl wydal na nowych graczy.... jak juz cos piszecie to niech jezeli nie sa to konkrety to niech przynajmniej nie beda klamstwa.
Za plakanie i glupie posty pare osob wczesniej juz powinno dostac bany bo az wstyd czlowiekowi jak ten temat czyta....