kristos napisał(a):

|
Tak z ciekawości ;Skorża jest najlepszym trenerem w Polsce bo ......................
|
..................... bo potrafił zdobyć mistrzostwo z drużyną która sezon wcześniej zdobyła po katorgach 8 miejsce. Bo potrafił wyciągnąć co najlepsze i z Pawła Brożka, i z Marka Zieńczuka. Bo teoretycznie bez żadnych wzmocnień osiągnął to, co teoretycznie do osiągnięcia było niemożliwe. Bo dzielnie przeciwstawiliśmy się Barcelonie, wyeliminowaliśmy Beitar, prawie odleciał też Tottenham. Jak mi powiesz że to nie tylko dzięki trenerowi a piłkarzom to ja od razu Ci odpowiadam- gdzie teraz są Ci piłkarze?
A Ty kogo uważasz za najlepszego trenera? Smudę? Kasperczaka? Janasa? Motykę?
Zejdź na ziemię i ceń co masz, bo nie masz np. Stawowego. Tego byś chciał?
Nie tak dawno temu chóralnie wykrzykiwaliśmy poparcie dla naszego trenera. Nie dopuśćmy do tego żeby to poszło w zapomnienie. Nie dajmy przede wszystkim satysfakcji forumowym hienom.
I tu nie chodzi o dziewięćdziesięciominutowe skandowanie nazwiska naszego trenera, a o nawiązanie do szacunku i zaufania jakim go darzymy. Powtórzę raz jeszcze to, co już wielokrotnie pisałem- dajcie na transfery, dołóżcie się. Oddawajcie swą pensję przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Wtedy porozmawiamy, gdy Wisła będzie mistrzem rok po roku, gdy bez problemu będziemy awansować do Ligi Mistrzów.
Dacie pieniądze, dostąpicie raju.