Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2009, 08:56
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
.
Dalej wyazam swoje poparcie dla Skorzy jako trenera,ale coraz bardziej dochodze do wniosku(moze mi sie wydaje),ze jest po prostu za grzeczny na Wisłe i nie wyraza prawdziwie swoich odczuc,jak czynił to Petrescu,Kasperczak.
.
Bo brak mu cohones. Cieszy się ciepłą posadką, najwyżej po sezonie wyleci. Co by nie mówić, to jego mentor Janas raczej pewnych zachowań go nie nauczył. Albo Maciuś nie podpatrzył tego co trzeba,co najważniejsze. Janasowi wyprzedawać zaczęli Bełchatów, to podziękował. Za to ma u mnie szacunek. Dobrze,że Pawełek to słaby bramkarz,bo inaczej i jego by ktoś kupił, a Skorża dalej by mówił, że nic się nie dzieje. Choć jak dla mnie sprzedaż Clebera jest równoznaczna z posypaniem się bloku obronnego. Co prawda jest Marcelo ale jedyne co za nim przemawia to to ,że grał w Santosie, i w tym wszyscy widzą jego zajebistość. A prawda jest taka, że u nas to co najmniej średnio piłkę kopie/.

Teraz rzeczą rozsądną byłoby pozyskanie Ettiena. I to na rok, bo z Gargułą różnie może być. Więc albo Skorża jebnie pięścią w stół na zasadzie, sprzedaliście mi Clebera to chociaż rozgrywajka kupcie,jak nie to odchodzę. Albo będziemy mieć drużynę w rozsypce(kto znajdzie nowego pracodawcę ten odchodzi) z trenerem konformistą na ławce. A taka drużyna to z Wróblowianką po dupie może dostać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując