Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 21:59
runner napisał(a):Wyświetl post
Poczytajcie co poniektórzy jak należy się zachować:
http://www.legialive.pl/news/27560_G..._Krakowie.html

Zła strona Błoń potrafi przywitać piłkarza, który bądź co bądź, ale poszedł za kasą i za swoją karierą.
ZNÓW MYLISZ POJĘCIA!

http://www.cracovia.krakow.pl/forum/...36#msg-1514536

Więc jak sam widzisz w ich (a także moim rozumowaniu) po prostu poszedł polepszać swoją karierę. No i gitara.

Tak jak Żuraw, Szymkowiak, Błaszczykowski i wielu wielu innych... tak, poszli za karierą i poniekąd dla lepszych zarobków i ktoś ma do nich pretensje? nie. Zawitają na Reymonta = ogrom oklasków.

To normalne że ktoś idzie do lepszego klubu i przy okazji lepiej zarabiać. Taka jest rola piłkarza i ja w ogóle do nich nie mam pretensji za to, wręcz przeciwnie pokłon w ich stronę za to co zrobili dla klubu. Oczywiście znajdą się i tacy piłkarze którzy zostają z klubem do końca swojej kariery i za to jeszcze większy pokłon.

Po raz enty trzeba powtórzyć NIKT nie ma pretensji do Frankowskiego o to że odszedł, pretensje są za to że odszedł w najgorszym z możliwych momentów (BĘDĄC TEGO ŚWIADOMYM) jako KAPITAN drużyny który powinien DAWAĆ PRZYKŁAD reszcie ZESPOŁU, zostawiając go na pastwę losu (czyt. "ucieczka szczura z tonącego statku")

Tak się zachowuje BOHATER o którym piszecie ? buehehe.

Bo idąc Twoim tokiem rozumowania to powinniśmy zwyzywać każdego piłkarza który przeszedł do innego klubu hehe.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Wbij sobie do głowy, że Frankowski dostał w piłcę drugą szansę - właśnie od Białej Gwiazdy. Odpłacił się wspaniałą grą, pięknym golami, miłymi dla każdego kibica słowami przywiązania do klubu i pokazem swojego prawdziwego oblicza w momencie, gdy wszyscy liczyliśmy na niego najbardziej. Tobie to nie przeszkadza, mnie owszem.
Ostatnio edytowane przez element : 03.03.2009 o godz. 22:11.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując