Wyświetl pojedynczy post
Mist
Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 13:34
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A co Ci Cupiał zrobił, że każesz mu odejść? A jeśli odejdzie to znajdź inwestora w czasie kryzysu. Mądralo.
Nie łudź się ,że przyjdzie Arab z workiem pieniędzy. Nie przyjdzie,bo po co? Módl się aby Cupiał został.
Nie każę mu odejść
Doceniam to co zrobił do tej pory dla klubu (pomijam tu to jak stał się biznesmenem i inne poza sportowe sprawy) cały czas mam nadzieję że jest w tym głębszy plan dla dobra Wisły a nie tylko zakładający spłatę ciągle rosnącego długu .
Co do sponsorów wiadomo że teraz zaczął się "kryzys" dla bogatych
ale na przykład Śląsk Wrocław znalazł takiego, ( Solarz? interesował się też Wisłą )
Wyraziłem tylko zdanie że jeśli B.Cupiał chce tylko odzyskać kasę to niech mu się to uda
i jeśli nie widzi już przyszłości w biznesie futbolowym niech odejdzie.
Prawdziwy kibic kibicować Wiśle będzie gdy ta będzie bogata i na szczycie i zwłaszcza wtedy gdy będzie biedna i na dnie .Z Cupiałem czy bez
Jestem rozgoryczony tym że nie ma wzmocnień w tym okienku ,że coraz wyraźniej widać różne błędy z lat minionych. Ale staram się doszukiwać w tym wszystkim jakichś plusów np. sprowadzono młodego bramkarza i pomocnika ,wypożyczono kilku graczy aby się ograli ,w lecie przyjdzie Garguła (a grać pewnie zacznie dopiero na jesieni lub w zimie) ,cały czas jesteśmy w czubie tabeli.
Gramy tym co mamy i mistrza nie oddamy
Odpowiedz cytując