Marszałek napisał(a):

A co Ci Cupiał zrobił, że każesz mu odejść? A jeśli odejdzie to znajdź inwestora w czasie kryzysu. Mądralo.
Nie łudź się ,że przyjdzie Arab z workiem pieniędzy. Nie przyjdzie,bo po co? Módl się aby Cupiał został.
|
Nie każę mu odejść
Doceniam to co zrobił do tej pory dla klubu (pomijam tu to jak stał się biznesmenem i inne poza sportowe sprawy) cały czas mam nadzieję że jest w tym głębszy plan dla dobra Wisły a nie tylko zakładający spłatę ciągle rosnącego długu .
Co do sponsorów wiadomo że teraz zaczął się "kryzys" dla bogatych
ale na przykład Śląsk Wrocław znalazł takiego, ( Solarz? interesował się też Wisłą )
Wyraziłem tylko zdanie że jeśli B.Cupiał chce tylko odzyskać kasę to niech mu się to uda
i jeśli nie widzi już przyszłości w biznesie futbolowym niech odejdzie.
Prawdziwy kibic kibicować Wiśle będzie gdy ta będzie bogata i na szczycie i zwłaszcza wtedy gdy będzie biedna i na dnie .Z Cupiałem czy bez
Jestem rozgoryczony tym że nie ma wzmocnień w tym okienku ,że coraz wyraźniej widać różne błędy z lat minionych. Ale staram się doszukiwać w tym wszystkim jakichś plusów np. sprowadzono młodego bramkarza i pomocnika ,wypożyczono kilku graczy aby się ograli ,w lecie przyjdzie Garguła (a grać pewnie zacznie dopiero na jesieni lub w zimie) ,cały czas jesteśmy w czubie tabeli.
Gramy tym co mamy i mistrza nie oddamy