Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 12:16
kristos napisał(a):Wyświetl post
Jeśli najlepszy obronca przychodzi i mówi ; system rotacyjny mi się nie podoba,system motywacyjny również,ale może wyjściem z sytuacji bedzie fakt ,ze dostałem nie zła propozycje z Rusi na której ja zarobię ,Klub też coś uszczknie.
Co ma robić zarząd ?
Coraz bardziej mnie zadziwiasz.

Ale odpowiem Ci co ma zrobic zarzad. - oczywiscie zakladajac ze to Brazylijczyk chce opuscic Wisle a nie ze wujek Cupial dostal faxa i podjaral sie sumka. Zarzad ma powiedziec , Sluchaj ****a Cleber ,gowno nas obchodzi twoje widzimisie.Mamy swoje cele,waczymy o mistrza, jest 12 kolejek do konca - nie ma takiej opcji bys teraz nas opuscil.Pogadamy za 2 miesiace.

To wszystko - i prosze Cie nie pisz mi ze z niewolnika nie ma pracownika ,bo w dluzszej perspektywie ta jest, jednak zaden klub , ktoremu zalezy na sukcesie sportowym ,nie pozwoli by sobie na taka rzecz w takim momencie.

I powiem Ci ze jest to jawny sabotaz badz jak kto woli potwierdzenie tezy ze Skorza jest tu kolejnym figurantem nie majacym na nic wplywu - szkoda ze cierpi na czesciowy brak kochones ,bo po takim numerze to nie pozostaje nic innego niz podac sie do dymisji.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.03.2009 o godz. 12:26.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując