Wyświetl pojedynczy post
Ricken
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 10:00
jachting napisał(a):Wyświetl post
Jeśli wyciągnął za niego przyzwoitą kaskę i mają na oku już piłkarza,który go zastąpi ,miałoby to sens .
Bo co jak co ale perspektywiczny to on już nie jest,poziomu wyższego od Marcelo moim zdaniem też nie gwarantuje .
Właściwie obrońców nam pilnie nie trzeba ,przynajmniej nie na teraz,Jest Głowa i Marcelo jakby co Baszczu czy Diaz zawsze mogą zagrać na środku .
Więc mam nadzieję że przymierzamy się do jakiegoś piłkarza o przysposobieniu ofensywnym ,wtedy miałoby to na pewno sens .
Ja tam jestem spokojny o obronę.Tylko jak trener postawi na Marcelo to żeby nie zagrał tj w Zabrzu z Górnikiem, który nie należał o jego lepszych meczy.Ale może to jest kwestią rozegrania bo z Arką ładnie sobie radził.I następna rzecz jak Marcelo rozegra dobrą rundę to przecież Panathinaikos chciał go już kupić.To trzeba będzie się ,liczyć z tym iż może już latem odejść.
Na środek obrony mamy: Głowę,Marcelo. A mogą też zagrać: Baszczu,Diaz,Singlar,Sobol był wystawiany parę razy na SO no i Norbert Varga jak się wykuruje
Także nie ma powodów panikować(pisze o reszcie)
Odpowiedz cytując