Cytat:
|
Nie rozrozniasz programu O CZYMS (Wildstein) od setek wiadomosci O NICZYM (przyslowiowy Palikot i klima), ktorymi sie zachlystujesz i przyjmujesz jako "waznego niusa bo w tv byl wiec na bank jest wazny".
|
A gdzie ja napisałem , że to jest ważny news ?!
Napisałem to jako przykład śmieszności i niepoważności w działaniach PiSu
Jeżeli Kaczyński zakłada sobie konto internetowe i później sztabowcy puszczają info o tym do SE , to jak nie śmiać się z tak nieudacznego pijaru

?
Jeżeli Kaczyński chce za debatę o finansach referendum w sprawie Euro , to jak inaczej to nazwać niż niepoważnością ?
Cytat:
|
Polski turysta w porownaniu z trzema latami wstecz placi tyle samo. I co teraz?
|
I to teraz , że posiadając jednolitą walutę towary i usługi na wspólnym rynku mają dla niego tę samą stabilną cenę nie zmieniającą się ze względu na wahania walut. Jeżeli fascynuje Cię to , że jednego roku płacimy mniej a drugiego więcej , to fajnie . Ja stawiam na stabilność . Szczególnie , że w przypadku kryzysów nie mamy ani mechanizmów ani wystarczającej siły żeby obronić naszą walutę , co pokazały ostatnie miesiące.
Podałem konkretny stan faktyczny i zapytałem gwieździstego , kto w tym konkretnym przypadku ma powód do zgrzytania zębami .
Liczyłem na jedną konkretną odpowiedź nie na wyjaśnianie i drążęnie tematu .
Cytat:
|
A Rosjan ze ty nie widzisz, no coz. Zeby zobaczyc trzeba czasem wystawic nos z nory i zobaczyc zycie, a nie teoretyzowac zza klawiatury.
|
Nie będę się licytował odnośnie tego kto gdzie był i co widział.
Wiem jedno , przykład z Rosjanami kompletnie nietrafny .