Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 21:21
Jeśli chodzi o Clebera to w moim mniemaniu klub chyba musiał dostać jednak jakąs solidną ofertę za niego i to raczej z inicjatywy Wisły Cleber pojechał do Czeczenii na testy. Dla mnie to jest śmieszne sprzedawać drugiego z najlepsdzych zawodników w składzie tuż na sam koniec okienka. Gdyby zrobili to na początku, OK jakos bym to przełknął, mogliby chociaz grać w sparingach parą Głowacki-Marcelo, a tak Marcelo wiecej w pomocy grał niż w obronie. Dodatkowo, myślałem (moiże naiwny jestem, nie wiem) że takiego profesjonaliste jakim jest Cleber to sie opłaca zostawić w klubie nawet po zakończeniu kariery piłkarskiej jako skauta bądź trenera młodzieży.

Jednak dziś inna sprawa mnie bardziej załamała to podpisanie kontraktów z młodzikami którzy byli obserwowani od jakiegos czasu na pół roku. Ja sie pytam PO CO TE OBSERWACJE!? Taki Kurto juz dwa razy na testach był a nasi amatorzy dalej nie potrafia sie zdecydować czy chłopak będzie przydatny czy nie. O Jończyku też sie mówiło nie od wczoraj. Przecierz to sa zawodnicy młodzieżówek reprezentacji. Już widze jak po tym półroczu błysnął gdziej w jednym sparingu u-18 i zamiast przedłużać kontrakt pojadą na tesy do Anglii.
Odpowiedz cytując