Wyświetl pojedynczy post
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 20:05
Wiślak1994 napisał(a):Wyświetl post
Ja tu widze ,że sami malkontenci......... Sprzedamy Clebera za niezłą kase to zle, zostanie to też zle bo jest za stary i coraz częściej robi błędy.Zdecydujcie się Panowie ! Niedawno stękaliście : Jeśli nie ma pieniędzy to inwestować w młodych ! Kupujemy owych młodych : Jończyk i Kurto a wy znowy " super wzmocnienia ". Wiadomo ,że nie ma kasy to lepiej ,że kupują takich chłopaków niż by mieli nikogo nie kupić..... Przypominam jak było z Boguskim i Małeckim .

Czytam teraz wywiad Pawełka i dochodze do wniosku ,że nasi piłkarze nie mają "jaj"!

Czyli w środę Wisła zatrzyma poznańską lokomotywę?

Bardzo bym chciał, ale wiem, że będzie ciężko.

Przydałby sie ktoś taki kto powiedziałby : Damy z siebie wszystko. Udowodnimy im ,że jesteśmy najlepsi..... Pokażemy "lodówkom" miejsce w szyku .Potrzebujemy waszego wsparcia itd.

Niech nawet ten zawodnik nie będzie "wirtuozem" ale niech k....wa ma charakter !

Tylko zauważ,że u Nas nie ma czasu na eksperymenty,wg. mnie Małecki jeszcze nie ma na tyle przebojowości,charakteru aby pociągnąć ten zespół,Boguski ewentualnie melodia przyszłości.Moim zdaniem brakuje nam prawdziwego lidera takim jakim był Żurawski czy Kosowski kogoś z jajami co potrafi nie dość,że porządnie opierdzielić to również wykazać się umiejętnościami na boisku.
Odpowiedz cytując