pan Dudi napisał(a):

Eh, mordo ty moja, piszesz o łbie na karku (mając, rozumiem, na myśli również swój) a potem przewidujesz zmiany w składzie co do minuty! Jak Ty to robisz?!
.
|
hehe bo zmiana Beto była ironiczna, ale tego nie pojąłes, tak wiec wytlumacze:
rozpaczliwe ataki, walenie głową w mur i żeby nie bylo, Beto nasz "zbawca" wchodzi na ogon (10 minut), mając nadzieje ze cos tam uciuła w przodzie i doturla jakąś piłe rzuconą z linii obrony z połowy boiska :]
ale to tylko moje domysły.....oby tak nie było
pan Dudi napisał(a):

Pomyśl o tym (jeśli oczywiście gumeczka z Twojej przezajebistej maski nie odcięła Ci dopływu krwi między uszy) w drugą stronę- jak wypadała Polonia w sparingach? Widziałeś przynajmniej mecz Polonii z Legią? Wyobraź sobie- oni też nie grali jak z nut! Powiem nawet, że z tego co pamiętam nie mieli nawet takiego momentu zrywu jaki nam się przytrafił w meczu w Bytomiu (chociaż mogę się mylić, bo oglądałem mecz "jednym okiem" i to dość pijanym, ale tak mi się wydaje).
|
No to dobrze Schodowiczu, stały bywalcu R22- od LAT :]
nie obrazam Cie, wiec nie zachowuj sie jak prymityw, gdyz dalej nei rozumiesz
pisalem, ze problemem nie badzie RYWAL tylko beda nim nasi ZAWODICY, ogladalem mecz z LEgia, zreszta nie ma znaczenia czy Polonia W. prezentuje poziom zblizony do P.Bytom czy Amiki W....
nie o to chodzi....
oni sami dla siebie są problemem, tak czasem bywa,
to jest moje zdanie i mysle, ze ciezko bedzie o dobry mecz i wynik. ale moze sie uda i przedluzymy nadzieje o obronie MP