Wyświetl pojedynczy post
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 15:59
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko słówko do postu grzesia632- skąd bierzesz swoje przemyślenia, bo, parafrazując Twój podpis, "skąd: chciałbym, żeby to była głowa", ale chyba nie jest. Głowacki do dupy, Marcelo do dupy, Baszczu, który.. też jest do dupy, bo może mu się nie chcieć grać. Luuuuuuudzie. Tylko Cleber był dobry w naszej obronie? A o Diazie to moim skromnym zdaniem dałeś najbardziej po jajach- przecież ten gość, jeśli ma grać gdziekolwiek, to właśnie tylko w obronie!

Niech idzie- jak chce, jak się boi konkurencji- niech idzie. Przecież nikt go na siłę do CZECZENII (jasna dupa, jak to brzmi ) nie wysyła. Skoro sam się zgodził na testy (jak junior, albo co najmniej nieopierzony anonim gdzieś ze środka tabeli polskiej ligi) to znaczy, że chce tam być. A jeśli pogłoski pięciuset tysiącach € są prawdziwe, to ma moje błogosławieństwo. Gorzej, że każdy chyba wie, że ta kasa nie zostanie "reinwestowana". :/

to moje wyliczanie bylo aktem szeroko pojetej ironii... bo jesli klub pozwala na testowanie swojego badz co badz najlepszego obroncy zaraz po zamknieciu okienka transferowego, nie majac zastepcow( Marcelo.. no i juniorzy ) to cos tu chyba jest nie tak..
o ile `opeszalosc` i totalne zawalenie tego okienka przez klub mozna jakos wytlumaczyc o tyle tego posuniecia juz nie..
powoli sie utwierdzam ze o mistrza to sie trzeba bedzie modlic a nie na spokojnie ogl meczyk Wisly;P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
piszesz ze Diaz jest taki dobry w obronie... juz Go widziales pewnie nie raz na lewej stronie. On jest prostu za wolny na ta pozycje.. strasznie odpuszcza krycie..

hehe a odnosnie tych 500 euro ---- pomyslcie sami czy to jest realne..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując