Wyświetl pojedynczy post
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2009, 14:00
nie mam pytań. To co przeczytałem wstrząsneło mną niesamowicie. Co ten zarząd wyprawia? Puszczają go w trakcie sezonu i to w dodatku kiedy gramy z Lechem? Co to za jaja, Cleber mówił że chce tu grąc do końca kariery i nagle mu sie odwidziało. Ludzie odpowiedzialni za ten klub są niepoważni. Narzekało sie że mamy za dużo stoperów to teraz będziemy mieć aż DWÓCH, czyli w przypadku kontuzji Głowackiego co jest bardzo prawdopodobne kto bedzie grał? Może Beto? albo najlepiej Diaz bo przeciez nim zapychamy wszystkie dziury. Żenada i kompromitacja. Do tej pory nie powiedziałem złego słowa na Pana Cupiała, Bednarza i spółke ale po przeczytaniu tego newsa jestem zdruzgotany...

ps. ciekawe ile wezmiemy za Clebera, pewnie ze 100tys dolarów bo przeciez dla nas takie pieniądze to skarb, można za to opłacić 3 miesiące gry Niedzielana lub innej gwiazdy. Lech powiedział że nie sprzedaje nikogo, mimo że Stilic chba chciąl odejść. Bez twardej i zdecydowanej ręki dużo nie zdziałamy już nawet w Polsce. Za rok bedzie nas pykać Bełchatów, Śląsk i spółka...
Ostatnio edytowane przez radekogi : 02.03.2009 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując