arti napisał(a):

Wiesz co - myślę, że forum jest po to, żeby wyrażać różne opinie i pkt widzenia na dany temat to raz.
Jak chcesz się bawić w żal ,niechęć, złość na Franka za jesień 2005 to się baw - nawet do końca świata i oby na zdrowie...
7 lat gry, 150 albo i więcej goli dla Wisły i nieładne odejście (ale pieniądze za niego wpadły, dlaczego nie kupiono wartościowego następcy ) czy może całe 5goli (wliczając sparingi),ława i bycie przez prawie 4 lata na liście płac za to prawie regularne deklarowanie w wywiadach swojej miłości do Wisły+składki na SKWK - kogo/czego nam bardziej potrzeba-oto jest pytanie...
|
Czekaj, bo się zgubiłam

Co do całej sprawy ma Gołoś ... bo nie bardzo pojmuję ... stwierdziłam tylko, że masz ciekawą "logikę", a raczej jej brak. Ale to w sumie normaln - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ...
A i pozwól, że rzeczywiście będę robiła to co uwazam za stosowne wobec Frankowskiego czy innych kopaczy ... ale NIE MAM BLADEGO POJĘCIA gdzie wyczytałeś, że mam zamiar "bawić się w żal, złość ect", czy cokolwiek ?! Słowem nie wspominiałam o mojej postawie wobec pana F.
Nie wiem, brakło argumentu czy co ? Jak koniecznie chciałeś się odnosić do mojego stwierdzenia to trzeba było się odnieś MERYTORYCZNIE do mojego zdania a nie robć sobie wycieczek nt. Bogu ducha winnego Gołosia czy też mojej rzekomej postawy wobec F. Także wystopuj ...
A co do tematu to nikomu źle nie życzę, ale nie pogniewałabym się jakby F. przed meczem z Wisłą skręcił nogę czy cokolwiek i nie przyjechał do Krk w ogólę poprostu ... albo nawet niech się "wykitra" (a wiem, że ten mecz "siedzi" mu już w głowie). Bo oczyma wyobraźni już widze te płacze na forum, stronach, gazetach ...