Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 19:22
South napisał(a):Wyświetl post
No właśnie,to pogadaliśmy.

Z pewnością zostanie"godnie"przywitany.
Jak nie potrafisz doczytać wypowiedzi do końca to trudno. Pewnie byłeś asystentem menedżera Frankowskiego że taki jesteś obeznany? Albo Misiek na trybunach Ci powiedział?

mic napisał(a):Wyświetl post
Ty napewno pamietasz jak to jego odejscie czyt. ucieczka wygladala ? Zostawil duzo zdrowia, dal duzo momentow radosci, ale wszystko zniszczyl stylem.

I po co sie napinasz ? Argumentow juz brakuje, ze wyskakujesz z takimi tekstami ?
Z tekstem o połamaniu nóg wybacz, lecz nie ja wyskoczyłem - również odsyłam do 1 klasy podstawówki.

Czy pamiętam odejście? Tak, pamiętam że trochę wcześniej sprzedano jego partnera z ataku i rozgrywającego. Został z Pawłem "chybił-trafił" Brożkiem...
Pamiętam tez jak przyszedł, gdy grał z początku w koszulce jakiegoś innego gościa.

cortezz napisał(a):Wyświetl post
incognieto, nie widziales ironi w mojej wypowiedzi
Nie ma sie co klocic . Twardoglowi nie zmienią zdania bo sie na nich koledzy poobrazają i nie bedą juz mogli stac kolo siebie na meczu ani razem napic sie piwka. Znam to od srodka niewszyscy moga miec swoje zdanie. bo jakby tak bylo przeciwnikow Franka bylo by mozna policzyc na palcach jednej reki

South oj tak zostanie zobaczysz ile luda sie przylączy do Waszej akcji i zobaczysz ile potem bedziemy miec ppieniązkow na oprawy jesli zmarnjecie choc jeszce jedna zlotwoke na obrazanie jednego z najlepszych zawodnikow w historii Wisly. Ciekaw jestem co zrobisz W gdansku jak na boisko wyjdzie surma wtedy tez bedziesz tak kozaczyl? a nie nie bedziesz bo na wyjazd nie pojedziesz pewnie za daleko albo mama nie da kasy, a moze nagle sie rozchorujesz? zal mi cie
Może i rzeczywiście racja... z twardogłowymi się nie dogada.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 01.03.2009 o godz. 19:27.
Odpowiedz cytując