Wyświetl pojedynczy post
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 19:11
hoho napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to Lech juz dzis jest mistrzem .Oni sa glodni tego mistrzostwa i juz napewno nie odpuszcza .Pozatym sa poza zasiegiem tak jak pisalem Lech bedzie pierwszy ,Legia z 5 punktow straty i Wisła na 3cim miejscu po ciezkiej walce z Polonia B. ,Slaskiem i GKSem,cudów nie ma..Wcale sie nie zdziwie tez po sezonie jak wywala Skorże
Jak dla mnie to juz dzis Wisła spada z ligi. Za bardzo są tego głodni kibice Legii i Lecha, że nie odpuszczą. Wypada się ładnie pożegnać i już dziś zacząć rozpracowywać Flotę Świnoujście i GKP Gorzów Wielkopolski...ŻENADA!!!

Zastanów się człowieku co napisałeś, pomyśl z godzinkę, wróć i użyj opcji kasuj.
Na dzień dzisiejszy Lech jest w formie, owszem są głodni sukcesu, ale za nami stoi doświadczenie i sądze nie mniejsza chęć zdobycie mistrza.
Początek ostatniego sezonu - remisujemy po słabym meczu z Koroną Kielce. Później zaczeliśmy grać lepiej i wypracowaliśmy jeszcze większą przewagę, niż na półmetku, mimo że wszyscy spodziewali się pogoni Legii. Wydaje mi się, że LEch gra dzis lepiej, bo musieli wczesniej zaczac runde i sa lepiej przygotowani.
Spokojnie, poczekajmy, Lecha też dopadnie słabszy moment. Dzisiaj mieli szczęście, ale gdyby nie to i piątkowa wpadka to dziś tracilibyśmy do tego niedoszłego mistrza tylko 2 pkt! Wszystko zależy od nas! Rozegramy się, dogonimy i wygramy!
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując