|
element tak znikl to pewnie Franek siedzi i wykasowywuje. mysle ze musimy go zgnoic a najlepiej polamac mu nogi przed meczem pokazmy mu kim jest. Prawda jest taka ze nie wiesz jaka jest oprawda powtarzasz tylko za "kolegami" jakies wyssane z palca bzdety. JA tylko widze nawet wsrod swoich kumpli po szalu jak sie to zmienia ci slepi najpierw za frankeim wskoczyli by w ogien, ale wystarczy ze SKWK wyda jakies smieszne oswiadczenie i zapominają w co wierzyli jescze 5 minut temu. taka sama sytuacja jest z Kasspeczakiem. Pamietam jak wszyscy jechalismy po Praskim orazBasalajach i jak krzyczelismy (az mnie ciary oprzechodzily po plecach) Henryk Kasperczak kiedy nie moglismy wygrac ostatniego meczu chyba z Gorniekiem zabrze za czasow cieniasa Liczki i jego pupila vidliczki. po kilku miesiacach nagle zwrot akcji. Powiedzcie mi jak to jest ktos na tym kase robi i ma swoje stado poplecznikow? Wstydźcie sie panowie WISLACY!!!!!! Ja zawsze chce dla Wisly jak najlepiej ale jak widze nie wszyscy podzilają moje zdanie!
|