Wyświetl pojedynczy post
South
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 19:04
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Widzę właśnie, że poprzez kompletny BRAK SZACUNKU do innych użytkowników forum i kompletny BRAK KULTURY OSOBISTEJ jesteś w stanie zaakceptować to, że legenda Twojego klubu jest dla Ciebie nikim. Cóż - pogratulować niezwykle zmiennej osobowości, powiewającej jak chorągiewka - gdy strzelał sto bramek dla Wisły - pewnie wyłeś z radości niczym ten pies, a teraz szczekasz bo odszedł - choć z tych prawdziwych wielkich grał najdłużej... Brawo brawo, możesz sobie bezczelnie kwitować moje wypowiedzi, możesz uznawać się za kogoś lepszego, proszę bardzo. I tak widzę, że jesteś chorągiewką i NIE MYŚLISZ (racjonalnie).

Dobrze pomijając te wycieczki osobiste..., twoja wiedza na temat odejścia frankowskiego jest znikoma więc nie wiem o czym mamy dyskutować.Rozliczasz go tylko na podstawie strzelonych bramek,widzisz jak rozliczam go na podstawie tego i tego jak się zachował,owszem strzelał bramki nie zaprzeczę że cieszyłem się z nich pewnie jak każdy Wiślak,tak jak cieszyłem się z bramek każdego innego gracza,ale odchodząc z klubu zachował się jak szmata czym przekreślił swoje wcześniejsze osiągnięcia , a także moją sympatie.Jak widać dla ciebie legendą staje się postać która strzela 100 bramek dla klubu, dla mnie w słowie legenda mieści się więcej niż sukcesy,bramki itd., mieści się tam też takie coś jak honor,osobowość(o której piszesz do mnie) i dla mnie jest to nawet ważniejsze .
Odpowiedz cytując