Wyświetl pojedynczy post
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 18:43
ja nie mowie o bramkach elemeciku ja moiw jak go przywitac przed meczem? wiec dobrze ze ja bede mu bil brawo, a kiedy ktos bedzie wieszal na nim psy bede gwiszdal z calych sil. Napewno nie bede sie cieszyl z jego bramek przeciwko Wisełce, bo Wisełka jest najwazniejsza. A tak poza tematem to bede sie smial z Was wszystkich kiedy okaze sie ze Franek przegoni Brozka w kwalifikacji krola strzelcow i mimo iz zagra niecala runde sprzatnie konkurentom korone sprzed nosa Za to trzymam kciuki, a jak sie okaze, ze Wisla bedzie chciala po tej rundzie Franka i bedzie musiala zaplacic jadze za niego z 500 tys zl a i Franek sobie krzyknie duzo wiecej niz teraz a my mimo to zaplacimy ile bedą chcieli wiedzac ze pol roku wczesniej moglismy go miec za free.

Kurt C, nikogo nie obrazam a jesli juz chcesz tak to odebrac to wiedz ze slowa swoje kierowalem do ludzi odpowiedzialnych za szmate o judaszu, oraz jak to pieknie ujął MatMario, do ludzi z 1906 % poparcia wyniszczajacej polityce klubu. Nie wiem dlaczego wyciagasz sobie tylko wygodne fakty dla ciebie zonglujesz sobie nimi jak chcesz. prawda jest jedna i nie mozna czesci prawdy przemilczec a o reszcie krzyczec w nieboglosy.I nie straszmnie banem bo tak naprawde dopzywotniego bana ale w realu powinni dostac ludzie odpowiedzialni za ten caly balagan. czy nie widzicoie ze dzielicie wislacka brac? jakim prawem wydajecie jakies smieszne oswiadczenia podpisujac sie kibice wisly. trzeba bylo sie podpisac wlasnymi nazwiskami bo kibice Wisly maja dokladnie odwrotnie zdanie na ten temat a wy ich poprostu lekcewazycie robiąc zze stadionu im. Reymana prywate!!! To jest niedopuszczalne!!!!!
Ja sam rozmawialem z Frankiem i wiem jak bylo. Rozmawialem tez z przeciwnikami Franka twarza w twarz i wiem ze ta ich nienawisc zaczyna byc smieszna za niedlugo okaze sie ze ktos pusci baka o tym jak to Franek sprzedal mecz bo o tym ze odpusci swoj ostatni mecz zeby tylko odejsc to juz slyszalem dawno. jestescie smieszni.

PS Franek Wiekszosc Wislakow jest z tobą. Udowodnimy to jak do nas przyjedziesz. Powodzenia
Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.03.2009 o godz. 18:58.
Odpowiedz cytując