|
ja wiem jedno Franek jest wielkim Wislakiem i tak juz pozostanie. Proponuje na obrazliwe teksty ze strony "naszych półglówków" zareagowac gwizdami, albo gromkim:" Franek jestesmy z Toba", badź "Franek Łowca Bramek" Ja na wisle jezdze od 20 lat i o sprawie Franka rowniez cos niecos slyszalem i zadne te argumenty do mnie nie przemawiaja, zeby usprawiedliwiac takie badziewne zachowanie wzgledem niego zwlaszcza po tym wszystkim co dla nas zrobil. Nie potraktowalismy tak nikogo nawet Uche zdrajca, kokoszka klamca, nie mowiac juz o Kosowskim, ktory odchodzil jako pierwszy z wielkich i to rowniez odchodzil bardzo brzydko i to nie raz a dwa. Pamietacie jak zarabial w Wiselce, to na frytki, to na pieluchy?i to przez niego wszytsko sie zaczelo sypac bo zaraz za nim jak lawina poszedl Uche, ale wy wolicie czepiac sie Franka, dla mnie to dramat. Potraktowaliscie Franka gorzej od Surmy i Dolchy razem wzietych. Ja pamietam pamietną meczanke kiedy wywiesiliscie tą szmatte z judaszem. koles kolo mnie sie tak w****il ze rzucil wlasnym telefonem o beton i nie zostalo z niej nic, chcial przeskoczyc na C ( bylem wtedy na E) i zerwac to g......
Z Wislackim Pozdrowieniem!!!!!
|