Temat: Buciki
Wyświetl pojedynczy post
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 13:53
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
jak zaczynalem grac pamietam kupilem Pumy ,no niby za***ste tam 230-250 cos takiego dalem ,po chyba zeby nie sklamac 3 treningach zaczely sie rozdupczac to naturalnie zawiozlem buty bo byly na gwarancjii,po 2 tygodniach odpowiedz ze korki zostaly zepsute od kopania pilki pierwsze to mysalem ze jaja sobie robia a od czego mogly sie rozwalic od kopania rowow? i tak sie zrazilem do tej fimy a poza tym tylko Puma King to udane korki tej firmy
po pierwsze Puma to obok Nike jedna z najlepszych firm robiąca buty,po drugie ja kupiłem 6 lat temu buty w Pumie na Zakopiance kiedyś grał w nich Głowacki takie czerwone,że srebrnym (nie ważne) i trzymają mi się do dzisiaj i nic się o dziwo nie rozwaliło,nie rozkleiło kupiłem je za 160 zł z 620 zł najwyższy model,ale do czego zmierzam o buty trzeba dbać,konserwować,czyścić (nie biję do Ciebie i nie uważam,że o nie nie dbałeś) bo nie wnikam w to,ale taka jest prawda jak rzucisz buty w kąt po meczu,treningu itp..to się rozwalają.

i ktoś tutaj pisał o tym,że jak ktoś jest dobry to poradzi sobie nawet w trampkach,trochę w tym prawdy jest,ale może jakieś 10 %,uprawiam profesjonalnie piłkę nożną i wiem,że buty to około 60-70 % sukcesu,wygoda czucie piłki,kontrola panowanie nad nią,pozostała reszta to talent i umiejętności.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując