Eustachy napisał(a):

|
...i z wyjatkiem Lobodzinskiego, a takze Cwielonga. A teraz wez jeszcze pod uwage zarobki tych pilkarzy. Dwoch z nich znajduje sie w pierwszej dziesiatce na liscie najlepiej zarabiajacych w Polsce. Matusiak przez pol roku ta liste nawet otwieral. Za takie pieniadze mozna juz kupic pilkarza. Dolozyc troche i miec takiego Lewandowskiego. Ale my zamiast tego mamy problem, bo ktos te dlugoterminowe kontrakty musi oplacac, chociaz sa to pieniadze wyrzucane w bloto.
|
Przestancie juz z tym Lewandowskim. Aktualnie mamy najlepszy atak w lidze i najlepszych napastników. Lepszy napastnik strzelił 12 bramek a słabszy 8. Zaden Lech czy inna Legia nie moze sie czyms takim pochwalic. Wg mnie aktualny skład napadu jest bardzo mocny i nie potrzebuje wzmocnien, nawet w przypadku odejscia Pawla Brozka, mysle ze jego miejsce moze zajac Cwielong, lub Malecki, bo jesli sie postawi na tych pilkarzy tak jak na Pawla to wcale nie muszą okazać sie gorsi. Uważam, ze nasza drużyną potrzebuje
szczególnie w pomocy i na pozycji bramkarza. Lewy skrzydłowy i rozgrywający(tu juz bedzie Gargula, jesli dojdzie do formy) są bardzo potrzebni. Jednak w tym składzie myślę, że też jesteśmy w stanie powalczyć z każdym zespołem. Podobał mi się występ Zieńczuka i to chyba on zajmie miejsce na lewej stronie w następnym meczu, a miejsce Jirsaka Diaz. Ciągle licze na Jirsaka, jednak w ostatnim meczu strasznie mnie zawiódł.