Wyświetl pojedynczy post
Janusz13
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2009, 12:59
Jirsak powinien wylecieć nie tylko z pierwszej jedenastki ale także z kadry. Nie szukał gry, bał się podejmować trudne decyzje. A sytuacja w której Małecki zagrał mu nie dokładnie a on się zatrzymał i nie pobiegł za nią kwalifikuje się na solidny opieprz. Wole już wystawić w środku Marcelo który może i jest za wysoki i za mało zwrotny ale nie boi się grać i nie odpuszcza. Może niektórych zdziwić ale czekam i liczę bardzo na Norberta Varge, typ piłkarza który włozy głowę tam gdzie inni nie wsadzają nogi. Potrzebujemy takich ludzi w środkowej strefie. Co do postawy Piotrka Brożka to jeśli ma tak grać jak osatnio to niech lepiej gra Junior Diaz na jego pozycji. Zero pożytku w ofensywie, podobno zjadła go trema. Patryk Małecki też chyba poczuł się za wygodnie na swojej pozycji bo robił zdecydowanie za mało, kilka wrzutek na ślepo, tylko na tyle było go stać. Zastanawiam się czy nie wystawiłbym na tej pozycji Ćwielonga który pokazał kilka inteligentych zagrań i szukał gry. Co do Mariusza Pawełka jestem zdania że powinien szanse dostać Ilie, przecież po tym zobaczyłem jestem w 100% przekonany że Pawełek przegra nam jakiś macze/mecze w tym sezonie. Myśle że u niego problemem nie jest psychika tylk gość ma po prostu za mało oleju w głowie i umiejętnosci. Tutaj nie chodzi aby Ilie bronił nie wiadomo co, wystarczy aby nie podawał piłki napastnilką drużyny przeciwnej. Szkoda że Mauro Cantoro wszystko olewa bo on w formie jest nie zastąpiony. Stracilismy go w poprzedniej rudzie, a jego brak odczuwalny jest do teraz. Porzebny jest wstrząs tej drużynie, przydałby się ktoś nowy, myślałem o silnym charakterze w środku pola jak Varga ale chyba za długo trzeba na niego czekać...
Ostatnio edytowane przez Janusz13 : 01.03.2009 o godz. 13:01.
Odpowiedz cytując