JarTSW napisał(a):

A ja wam mówię, że nam brak jedynie generała.
Żal było patrzeć, jak Brożek pod koniec rozgrywał piłkę z połowy.
Garguła, Ettien = mistrz nasz
|
Dokładnie.
Przed meczem miałem w sobię jakąś taką nową wiarę. Myślałem że może faktycznie poprawili atmosferę w drużynie, przepracowali solidnie zimę i coś z tego będzie.
Po pierwszej połowie się załamałem, z drugiej połowy(poza wynikiem) generalnie byłem zadowolony bo zawsze to lepiej jednak jeśli te sytuacjie sobie stwarzają.
Potem jednak obejżałem powtórkę i zobaczyłem z czego to wynikało... W naszej drużynie ni ma kto rozgrywać. Nie jest to jakieś odkrywcze stwierdzenie ale kurde, mieli Ettiena już praktycznie podpisanego ale nie... Myślałem że jak odpuścili Iwańskiego to znaczy że są bliscy podpisania kontraktu z Gargułą ale nie, on przyjdzie za rok i to po zerwaniu więzadeł... No przecież to paranoja jest. Ja rozumiem że nie możemy podpisywać kontraktów ze wszystkimi gwiazdami ale no kurde tak działa każdy klub w każdym okienku. Kupuje piłkarzy któryc nie ma a potrzebuje. A u nas była gra skrzydłami było ok. Teraz nie ma ani gry skrzydłami bo nie ma skrzydlowych ani nie ma rozgrywającego. Po co oni Beto kupili? Żeby Brożek do skrzydła zchodził i mu dośrodkowywał

No weźcie ludzie pomyślcie! To nie boli!