Wyświetl pojedynczy post
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2009, 20:53
Fanka92, mam nadzieje, że o Łukasiewiczu też pisałaś w formie żartu ? nie dość, że nie jest wcale taki młody, to nie wyróżnia się niczym specjalnym.. uważasz, że to jest zawodnik, który gwarantuje walke o najwyższe pozycje w lidze ? Ja bym go nawet na rezerwie nie widział..
Co do Grosickiego to się zgodze, ale narazie wstrzymajmy się co do ocen, niech zagra pierw pare meczy ..

Ja natomiast bym sprowadził Żewłakowa i Dudka w lecie ( obaj za darmo ) + Bronowicki ? ( za darmo też )
Mieliśmy odmładzać skład, ale myśle, że Ci zawodnicy gwarantowaliby przynajmniej przez 2-3 lata wysoki poziom..
W dodatku postarałbym się zatrzymać Brożka i w wypadku zdobycia MP powalczył o LM.
Gdyby jeszcze Garguła wyzdrowiał to byłby taki skład :

Dudek- X - Marcelo - Żewłakow - Bronowicki - Małecki - Sobolewski - Garguła - Boguski ? - Brożek - X

mieszanka młodości z rutyną .. jedynie mam dwa znaki zapytania na prawej obronie i drugiego napastnika
jak dla mnie w takim składzie moglibyśmy powalczyć o LM szczególnie, że wtrafimy na słabszych rywali
wszyscy zawodnicy ZA FREE a może sięgneliby do kasy i zakupili partnera dla Brozia..

jak sądzicie ?
Odpowiedz cytując